Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lrkfa1

25. 6. 2011 20:44
Vavříkovy nesmysly.

Proč mičurin Kalousek navrhuje, aby OSVČ platili na zdravotní pojištění méně než 50% odvodů zaměstnanců.? Budou zavedeny jiné standardy zdravotní péče pro živnostníky?

Jak ovlivňuje HDP ta skutečnost, že podnikatelé neplatí DPH ze svých osobních aut? Proč si podnikatelé do nákladů běžně zahrnují faktury za stravování? Pak samozřejmě nepotřebují stravenky.;-D

0 0
možnosti

motke

26. 6. 2011 9:07
Re: Vavříkovy nesmysly.

viš o tom kulový a zesměšňuješ se rádoby kvalifikovaným příspěvkem;-D.

0 0
možnosti

number of the beast

25. 6. 2011 18:27
vynikajici clanek

ja jen doplnim k tomu Spanelsku: na te obri nezamestnanosti se podle meho nazoru podepsala hlavne zvracena politika zamestnanosti spanelske vlady. nikdo soudny v podstate nova pracovni mista nevytvari, neb je prakticky nemozne se nevhodneho zamestnance zbavit. podobna situace muze brzy nastat i u nas, uz dnes je zamestnanec nehorazne drahy diky nesmyslne vysokym odvodum. pustte do vlady socany (s jejich kamarady z odboru) a bude prakticky nemozne se zamestnance zbavit.

0 0
možnosti

romualda

25. 6. 2011 19:16
Re: vynikajici clanek

Hahaha, zajděte si do nějaké fabriky nebo supermarketu a zeptejte se lidí, zda jsou si vědomi toho, že je jejich  zaměstnavatel nemůže vyhodit..byl bych zvědavý, co by vám řekli. Setkal jsem se s tím, že se zaměstnavatel chtěl zbavit člověka kvůli častému marodění a šlo to snadno, stejně tak v mé současné práci je přísný zákaz kouření, kdyby někoho ředitel viděl kouřit (i v obědové pauze), tak to má ten člověk jasné...všechno jde, když se chce.

0 0
možnosti

vzdyt_to_rikam

25. 6. 2011 16:51
generální

Generální stávka by byla taková, že by zas stávkovali ti stejní;-) Našich odborů bych se fakt vůbec nebála, protože to je banda diletantů, kteří neumí nic než krákat demagogicky na zobáku, nemají žádné vzdělání a nic neumí, neumí ani tu blbou stávku udělat tak, aby fakt za něco stála. Vláda to ví, proto si z nich taky nic nedělá, leda tak Kalousek srandu a já mu v tom fandím:)

0 0
možnosti

troublemaker cz

25. 6. 2011 12:36
Karma,

a R^R^R^.

0 0
možnosti

romualda

25. 6. 2011 10:27
španělští mladí

Opravdu je to s těmi španělskými mladými tak, že chtějí pracovat jen na své úrovni? Mám mnoho zkušeností, že mladí lidé s VŠ chtějí dělat už i cokoli, ale není jim to umožněno, protože se jich zaměstnavatelé bojí, že tu práci dlouho nevydrží, utečou za něčím lepším a tak vezmou raději toho, pro koho je dané místo adekvátní. Jak si známý s humanitním oborem po dlouhých obtížích našel místo na úrovni maturanta a mimo obor a dávali mu najevo, že se bojí, že jim někam uteče, tak jim odpověděl odvážně, že by utekl rád, ale nemá kam.

0 0
možnosti

Stobka

25. 6. 2011 9:43
SCIO vydělává velké peníze na přijímačkách na vysoké školy

Některé vysoké školy, jako třeba Masarykova univerzita v Brně, podmínily přijetí na své fakulty  úspěchem ve zkouškách SCIO. Maturant zaplatí za zkoušky SCIA a pak ještě za přijímací řízení. Nedivím se, že potřebují kvanta maturantů.

1 0
možnosti

Paeris Kiran

25. 6. 2011 10:14
Re: SCIO vydělává velké peníze na přijímačkách na vysoké školy

U nás na fakultě děkan uvažuje o tom že znovu zavede vlastní přijímačky...

0 0
možnosti

Žadatel

25. 6. 2011 9:14
Politiku "převzdělanosti" razí všechny politické strany,

takže nevím, proč do toho namáčíte jen Sobotku.

0 0
možnosti

Vlastíček

25. 6. 2011 9:03
S autorem souhlasím a dovolím si rýpnout do otázky školství

zásadní rozdíl je v přístupu. V zahraničí (myšleno směrem na západ) dostane člověk zadání projektu. Jde do knihovny, kde si půjčí normu, slíbí, že ji nebude kopírovat, načež si ji okamžitě okopíruje a počítá. V ČR to spočítá podle vzoru, co koluje na internetu a nemá o tom ani páru. Výsledný efekt (titul) mají stejný...

0 0
možnosti

czernej007

25. 6. 2011 8:54
jako ironie dobré

jinak  to stojí za starou bačkoru,zkuste vyplodit z mozku alespoň jednu jediniu svoji myšlenku,která by měla hlavu a patuRv

0 0
možnosti

sorgedoktor

25. 6. 2011 9:14
Opravdu to nemá ani hlavu ani patu,

blog vlastně nic neřeší.Pisatel nikoho o ničem nepřesvědčí. Smysl   stávjky mu jaksi uniká.

     Pak tady  ještě byla  akce  děkujeme  odcházíme. při první demonstrativní stávce zdravotníků  jeden stártník řekl že je to úpsměvné. Ted  jsem trnul hrůzou jak daleko to nechá ministerstvo  zdrav. dojít..

   Ročně odchází přes 200 lékařů...

0 0
možnosti

FenyAMG

25. 6. 2011 8:38
SCIO...

... by mělo být zticha. Jejich testy jsou mnohem horší a nesmyslnější než ty u státních maturit. Navíc se staly jakýmsi měřítkem inteligence u českých studentů, což je hloupé.Rv Takže SCIO ať je zticha a šoupe nohama;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3121x
Martin Ryšavý oživil krásný ruský citát:"Snít neškodí, škodí nesnít".
návštěvnost sledována od 25.2.2009

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám