Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

31. 5. 2011 10:04
No jak kdo

tak především, tahle vláda řeší úplně stejné problémy a úplně stejným blbým způsobem,jak vlády předtím a není na tom ani nic inovativního ani nic těžkého. Vzpomeňme zase ne tak starou Julínkovu zdravotní reformu a poplatky , vzpomeňme Topolánkovou daňovou reformu a supermzdu, vzpomeňme postupné zvyšování DPH za minulých vlád (jak je to dávno co byla ta snížená 5%], a že se už dávno řešil problém důchodů změnami v odvodech pojištění a zvyšováním věku odchodu. Tato vláda už se mohla na předešlých pokusech poučit na chybách předchozích vlád, jak z hlediska rizik ekonomických a politických. Nestalo se.

A že se vzala velké sousto?Přesněji řečeno,vzala si velké sousto za předpokladu že hodlá vládnout ve stylu "po nás potopa".Nic jí přece nebrání rozložit si postupné dílčí kroky reforem do několika volebních období a na konci každého toho období obhájit před veřejností dosavadní kroky a jejich pozitivní výsledky a požádat ve  volbách o novou důvěru v pokračování ve prospěch všech..

0 0
možnosti

fifi16

31. 5. 2011 10:11
Re: No jak kdo

R^

0 0
možnosti

fifi16

31. 5. 2011 10:01
O " nutnosti "

reforem v podání této vlády už nemluví ani dříve zapřísáhlí pravicoví reformátoři. Respektive o přístupu k nim. Jen pár zblblých patolízalů je se svým vymytým mozkem pořád adorují.

0 0
možnosti

viet

31. 5. 2011 9:50
No vidíte

No vidíte, když já jsem ráno snídal nad textem pana Musila, četl jsem ho jako "ani v Mladé frontě ještě úplně nezhynul zdravý rozum"!

Modrá prostě není dobrá, ať se vám líbí nebo ne!;-D

0 0
možnosti

BořekŠikula

31. 5. 2011 10:00
Re: No vidíte

No, tak si už pro to oranžovo-rudé hospodaření dopředu opakujte pravopisné vychytávky: "zu Grund" jsou dvě slova a "v zadeli" se píše měkké i.

Ideální to není ani náhodou, ale hůř může být, a to velice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3121x
Martin Ryšavý oživil krásný ruský citát:"Snít neškodí, škodí nesnít".
návštěvnost sledována od 25.2.2009

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám