Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

17. 12. 2009 8:22
S[portovat pro radost uz se nenosilo v dobach

CSSR a SSSR, kdy hraci z narodnich tymu byli statem placeni profesionalove , prezto zesi hrali na amatery ! Rozdil byl pouze v tom kolik pobirali doma a kolik napriklad v NHL ! Ale zadny spickovy sportovec v CSSR nebo v SSSR nedelal sport pouze pro radost !!:-))) Takze nejde pouze o "dnesek" ale i o "vcerejsek".

0 0
možnosti
X

xs123

17. 12. 2009 8:14
Jojo, máte pravdu

Sportovat rekreačně pro radost a zlepšení fyzické kondice, to se dneska nenosí. Sportuje se pro prachy a závody. Podle mne jsou sportovci, kteří to dělají pro prachy, tak trochu jako prodejné ženy. Živí se tělem jako ony. A ještě se z nich dělají celebrity. Sport a sex se mají dělat pro radost a s tím, s kým chci.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

17. 12. 2009 8:05
Pokud chce nekdo jako on nadale pobirat $100 milionu

rocne za reklamu, tak take musi dbat na svou "image" ! Je jasne ze ty kteri mu to plati odradi, kdyz ho manzelka rozespaleho honi s "klackem" kvuli tomu zeji zahul, a on rozespalej naboura. To se pak tezko kamuflazuje to zemu navic rozmlatila okno u kary , aby mu pry "pomohla ven"!:-))) Priste by to mohla byt jeho hlava !:-)))

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

17. 12. 2009 7:57
spíš jde o sponzory

Už od něj dává ruce pryč Gilette i Pepsi, nějak se jim ten vzorňák zvrhnul.;-D

Takže teď musí učinit pokání a pak se pojede dál.

0 0
možnosti
JD

pedr64

17. 12. 2009 7:42
myslím, že to je poněkud jinak

TW nemusí karieru přerušit kvůli veřejnému mínění, ale kvůli tomu, že si to přeje jeho žena. Ta mu dala nůž na krk:"buď já, nebo golf". Což sice moc nechápu, protože jenom golfu vděčí ta blondýna za svůj životní standatd, ale budiž. A protože TW nechce být, jak je v Americe dobrým zvykem, oškubán manželčinými právníky do naha, tak ustoupil. Naopak pořadatelé turnajů a majitelé vysílacích práv nejsou z jeho rozhodnutí zrona nadšeni, protože při jeho neúčasti rapidně klesá sledovanost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3121x
Martin Ryšavý oživil krásný ruský citát:"Snít neškodí, škodí nesnít".
návštěvnost sledována od 25.2.2009

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám